GEROOKTE BEENHAM

Ham

Dit super simpele slow cook beenham recept is zeer geschikt om in de winter op indirecte methode te bereiden.

Terwijl u lekker geniet van een borrelhapje of voorgerecht wordt de ham langzaam gaar.

 

 

Bereidingstijd:  45 tot 60 minuten
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Indirecte grillmethode
Aantal personen: 4 a 5 personen per ham


1 Beenham van 400 -500 gram
Dit gerecht wordt gerookt met houtsnippers verder geen ingrediënten nodig.


Bereid de barbecue voor op indirect grillen. De ham in het midden van het rooster boven een bak met water, wijn of appelsap roken met houtsnippers.De houtsnippers op het houtskool strooien en deksel erop. Na 20 a 30 minuten omdraaien. Na het grillen in aluminiumfolie wikkelen en even 5 minuten laten rusten. In plakjes snijden en opdienen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

BBQ fanaat met lekkere barbecue recepten. WEBER style en TAPAS BBQ is de specialiteit. In te huren voor BBQ met Chef, Workshops en demonstraties. Official & Certified Weber Grill Master.