BBQ AANSTEKEN

De barbecue kun je eigenlijk maar op een echte goede manier aansteken en dat is met een starter. In onderstaande film is te zien hoe dit werkt. Tweede belangrijke punt, laat de briketten of houtskool eerst goed grijs branden voordat er iets op gaat.

  • ENTRECÔTE MET PESTO ENTRECÔTE MET PESTO Rood vlees en groen pesto laat zich zeer goed combineren.
  • GARNALEN TAPA GARNALEN TAPA Simpele en lekkere tapa.
  • VARKENSHAAS SPIES VARKENSHAAS SPIES Heerlijke spies met rozemarijn en honing marinade.
  • GEROOKTE BEENHAM GEROOKTE BEENHAM Zelf gerookte beenham. Dit recept leent zich zeer goed voor de winter barbecue.
  • DOLCE GIULIETTA DOLCE GIULIETTA Dit Italiaanse dessert lijkt erg veel op Tiramisu.
  • BOSPEEN MET BALSAMICO BOSPEEN MET BALSAMICO Op Italiaanse wijze bereide bospeen, echt lekker om te eten.
  • SUID AFRIKANER BRAAIWORST SUID AFRIKANER BRAAIWORST Suid Afrikaner braaiworst met lekkere saus.
  • Broodje Beef Brasil Broodje Beef Brasil
  • CROSTINI VAN DE BBQ CROSTINI VAN DE BBQ Boven houtskool bereidt smaak bommetje